Football Manager 2013 Proper CPY Full Tek Link indir



Oyun Türü:  Spor

Oyun Hakkında Kısaca: Şükür kavuşturana! :)

Başlarda hatalı crack ile çıkan bu oyun skidrow tarafından umutlar tamamen tükenmişken 7 ay sonra sağlam crackli olarak PROPER CPY sürümü çıkarıldı.

Football Manager çoğumuzun bildiği zevkle oynadığı bir "menajerlik" oyunudur. Football Manager 2013 indir. Oyunun 2013 versiyonunda en dikkat çeken özellik Türkçe dil desteğinin de olması. Bu yüzden oyunu denedikten sonra orijinalini almanızı tavsiye ederiz. Oyun hakkında çoğunuzun bilgi sahibi olduğunu düşünerek, direk indirme anlatımına geçiyorum.

Sağlam Oyun bu yayındaki FM 2013 oyununu bizzat denemiştir. Sizden kaynaklı bir sorun olmadığı sürece çalıştığını garanti eder.
Oyun Çıkış Tarihi:  Kasım 2012

Oyun Boyutu:  5,91 GB - Tek Link veya isteyen için partlı seçenekle..




İşletim Sistemi: Windows XP/Vista/W7


İşlemci: XP için1.4Ghz ya da daha hızlı, Vista/W7 için 2.0GHz ya da daha hızlı.


Hafıza/Ram: XP için 512MB, Vista/W7 için 1.0GB



Ekran Kartı: 128MB




Football Manager 2013 oyunu için indirdiğimiz linkler sıkıştırılmış bir rar dosyasıdır. Çıkartmak için gereken program: Winrar.

İnen dosya bir iso dosyasıdır. Dosyayı açmamız için kullanacağımız program: Daemon Tools Lite. Aşağıdan FM 2013 full indirebilirsiniz.

-------------------------------------------------------------------------------------------
İndirme Bölümümüz
-------------------------------------------------------------------------------------------


1- İndirdiğiniz klasörde bulunan ".iso" dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.

2- Daha sonra bilgisayarım - Sanal Cd'nize çift tıklayın. Install dedikten sonra dil seçin ve kurulumu başlatın.

3- Bittikten sonra CRACK atmamız gerekiyor.
FM 2013 tek link indir
4- Crack atmak için sanal diske sağ tıklayın aç deyin ve oradaki Crack klasörüne tıklayın.

5- Crack klasörünün içerisindeki tüm dosyaları kopyalayın ve oyunu kurduğunuz konuma yani "C:\Program Files (x86)\Football Manager 2013" konumuna yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.

Bu oyun Türkçe dil desteği içeriyor, Türkçe'mizi önemsediği için oyunu beğenirseniz satın almanızı öneririz, bize önem verene biz de önem vermeliyiz!

Football Manager 2013 oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.
Sağlam Oyun içeriğindeki oyun ve diğer indirme linklerinin ve inen dosyaların çalışır, işe yarar ve sağlam olmasını amaç edinmiştir.

2 yorum: