Bioshock Infinite Türkçe yama indir

Bioshock Infinite Türkçe Yama
Bioshock Infinite serinin 3. oyunu. Ben sizlere şöyle söyleyeyim ilk 2 oyun açıkçası pek olay olmamıştı. Ancak üreticiler Bioshock Infinite oyununa bu sefer gerçekten bayağı değer vermişler ve grafikleri inanılmaz geliştirmişler. Bioshock Infinite Türkçe yama da işini içine girince oyun çok zevkli oluyor. Gerçi yüksek grafikler yüzünden pek çok oyuncu Bioshock Infinite gibi bir şaheserden uzak kalmak zorunda kaldı fakat 2013 yılında ağırlıklı olarak bu tarz oyunların geldiğini gördük. Neyse bu konuda yorum yapmayayım daha fazla :D

Bioshock Infinite Türkçe Yama

Bioshock Infinite Türkçe yama oyunu %100 veya %100e yakın Türkçeleştirir. Benim gözüme Türkçeleştirilmeyen bir detay çarpmadı ancak insanlık hali 1-2 cümle atlanmıştır vs. bilmiyorum orasını. 1912 yılında geçen Bioshock Infinite için türkçe yama kurup oyunu Türkçe oynamak emin olun daha zevkli. Eğer sen de oynuyorsan aşağıdan Bioshock Infinite Türkçe yama indir ve oyun zevkinin nasıl arttığına şahit ol.
  • Oyunu steam üzerinden otomatik yüklemiş arkadaşların herhangi bir işlem yapmadan direkt olarak yükle demesi yeterli olacaktır.
  • Eğer oyunu kendi imkanlarınızla indirmiş ve kurmuş iseniz  hedef klasör olarak Bioshock Infinite oyununun yüklenmiş olduğu klasörü içindeki “\XGame\Localization” klasörünü göstermeleri gerekmektedir.
BioShockInfiniteTR-1
BioShockInfiniteTR-2
BioShockInfiniteTR-4
İndirme Linki Hemen Aşağıda Yer Alıyor.
indir

0 yorum: