Subway Surfers Full indir

Metro  yollarında geçen müthiş bir kovalamacada kendinizi göstermeye hazır mısınız? Eğer cevabınız evet ise o zaman giyin en rahat kıyafetlerinizi ve o acımasız bekçiden kaçın!

Mümkün olduğu kadar hızlı davranacak ve yaklaşmakta olan trenlerden kaçarak en fazla altını toplamak için ölümüne koşacaksınız. Her zaman bir adım önde sizleri ilerletecek olan bu oyunumuzda sizler Jake isimli bir grafiticiyi yönlendireceksiniz.
Huysuz Müfettiş ve köpek Tricky’e karşı verilecek olan uzun bir koşuda da kendinizi göstereceksiniz. Trenler üzerine grafiti yapmanızı isteyemeyen huysuz bekçi den kaçacaksınız. Aman dikkat! Eğer ki bir trene bile çarparsanız bekçi hemen sizi yakalar. Çünkü her zaman bir adım arkanızda olacak...
Altınlar ve özel kutuları topladıkça sizlere yeni karakterleri yönetme imkanı da sunacak olan Subway Surfers oyunumuz sizlere çok cool bir karakter listesi gösterecek.  Son derece renkli ve canlı HD grafiklere sahip olan bu oyunda Hoverboard Sörf yapma şansınıda elde edeceksiniz.

Android işletim sistemli mobil araçlarda en çok oynanan oyun olma özelliği ile karşımıza çıkan Subway Surfers oyunumuz sizlere aynı zamanda tamamen ücretsiz bir şekilde sunacağı deneyimleri ile de her zaman bir adım önce olmanız için macera dolu bir oyuna dahil edecek!
Subway Surfers QR Kodu

0 yorum: